Blanda med mascarpone. Kärna ur äpplena och skär dem till cirka 1,5 centimeter tjocka skivor (ta mittenpartiet på äpplena för jämna bitar). Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans medkanel och råsocker i 5-8 minuter beroende på hur mjuka du vill ha dem. 2 röda äpplen 25g smör 1,5 msk råsocker 1 msk kanel 250g mascarpone 1 st vaniljstång
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkokta äpplenmed Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Mumsig rawfood chia pudding medäpple och kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Skär äpplena i små bitar och lägg i en skål, blanda ner lite kanelpulver och rör om
(Du behöver inte skala äpplet) Strö på socker och kanel i den mängd du vill ha. Skär ½ äpple/platta i tunna halvmånar och lägg omlott i en cirkel ovanpå marmeladen
Vänd ner det finhackade äpplet och kanel och rör väl. 1/2 finhackat äpple och kanel. Klicka upp i formar och ställ in i ugnen i ca 12-15 min 8 st mellanstora
x Äpple/kanel smoothie toppat med gojibär. x Hembakat bröd med keso, kokt ägg och örtsalt. Jag fick några smoothietips igår, bland annat denna äpple/kanel smoothie fick jag inspiration till att göra
Äppelmos, äppelpaj, gröt medäpplen & kanel, äppelbröd, äppelkaka, kanelbullar m. Så himla saftiga och smaken är helt underbar med de karamelliserade äpplena och den krispiga crunchen på toppen
Vispa ihop ägg, mjölk, vaniljarom och sötning med en visp och häll blandningen över bröd och äpple. Skär brödet och äpplet i tärningar och lägg i en smord ramekin eller liten ugnsform
Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.