Blanda med mascarpone. Kärna ur äpplena och skär dem till cirka 1,5 centimeter tjocka skivor (ta mittenpartiet på äpplena för jämna bitar). Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans medkanel och råsocker i 5-8 minuter beroende på hur mjuka du vill ha dem. 2 röda äpplen 25g smör 1,5 msk råsocker 1 msk kanel 250g mascarpone 1 st vaniljstång
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkokta äpplenmed Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Mumsig rawfood chia pudding medäpple och kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Skär äpplena i små bitar och lägg i en skål, blanda ner lite kanelpulver och rör om
(Du behöver inte skala äpplet) Strö på socker och kanel i den mängd du vill ha. Skär ½ äpple/platta i tunna halvmånar och lägg omlott i en cirkel ovanpå marmeladen
Vänd ner det finhackade äpplet och kanel och rör väl. 1/2 finhackat äpple och kanel. Klicka upp i formar och ställ in i ugnen i ca 12-15 min 8 st mellanstora
x Äpple/kanel smoothie toppat med gojibär. x Hembakat bröd med keso, kokt ägg och örtsalt. Jag fick några smoothietips igår, bland annat denna äpple/kanel smoothie fick jag inspiration till att göra
Äppelmos, äppelpaj, gröt medäpplen & kanel, äppelbröd, äppelkaka, kanelbullar m. Så himla saftiga och smaken är helt underbar med de karamelliserade äpplena och den krispiga crunchen på toppen
Lägg äpplet i en liten ugnsform eller ugnsfast tallrik. Blanda socker och kanel och strö över. Sätt in formen högt i ugnen till smöret smält och äpplet mjuknat
Vispa ihop ägg, mjölk, vaniljarom och sötning med en visp och häll blandningen över bröd och äpple. Skär brödet och äpplet i tärningar och lägg i en smord ramekin eller liten ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.