Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop med resten. Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter
Innan jag träffade min sambo Jimmy hade jag aldrig ätit tjälknöl. Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten
Tjälknöl på rostbiff. Tjälknöl. Servera med tjälknölen. Tjälknöl på rostbiff. Tjälknöl. Det här är definitivt något av det godaste jag har ätit på länge
Falska wienerbrödDeg. I dag ska dottern ha hand om kyrkkaffet och då bakade jag denna goa winerkakan. Den har jag aldrig gjort tidigare men så enkel att göra
Sätt på ugnen på 200º. Blanda blandfärsen med aromatkryddan. Forma färsen till två "fläskfiléer". Frys in i tre timmar eller blanda och frys in när du t ex köpt färsen, tag upp tre timmar innan du skall tillaga maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.