Späd zucchini som steks eller kokas lätt påminner både i smak och konsistens om potatis i en sallad. Tillsammans med lök och kapris, blir den här salladen faktiskt ännu bättre
Carpaccio på hälleflundra med grönsakstimbal och sås pågrönaärtorPortioner. Sås pågrönaärtor. Lägg hälleflundran på dubbla lager plastfolie, rulla ihop och lägg i frys
GrönaÄrtor Frysta. Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull på spisen. Servera den plommonspäckade fläskkarrén med grönsakerna och katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, grönaärtoroch ev äppelmos
Ställ tillbaka kastrullen med vattnet på plattan och häll i de frysta grönaärtorna. Stek schalottenlöken med lite rapsolja i en stekpanna på medelvärme och tillsätt vitlöken mot slutet
När jag lagar stek får jag ofta rester över och förra veckan prövade jag att göra en paj på resterna, trattkantareller och västerbottenost vilket blev jättegott
Lägg på hälften av tomatsåsen och sedan ytterligare tre lasagneplattor. Lägg på tre lasagneplattor. Fräs zucchini, lök och kassler var för sig och lägg sedan i samma panna, gärna med lite hög kant
Grön ärtsoppa är både vackert och gott. olja och smör till stekning. salt och peppar. Svetta scharlottenlök i smör och olja i en kastrull tills den blir mjuk utan att ta färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.