Gillar ni ostkaka. Servera med grädde och sylt. Ostkakan är klar när den känns fast. Jag älskar det. Den här fuskvarianten på Keso blev otroligt len och god
Låt kakan svalna och servera medsylt och eventuellt grädde. En smarrig falskostkaka förstås. Undrar förresten om ostkakan går att göra med mixad (silken- och fast) tofu istället för ägg
Låt svalna något och servera medsylt och lättvispad grädde. Då testade mamma att baka en kaka med squash i som påminner om ostkaka i smaken och är en fint sätt att ta tillvara frukten
I alla fall så stod jag i förrgår och skar ostkaka på jobbet och blev såååå sugen på att själv äta lite ostkakamed varm hjortronsylt, så som den oftast (eller
Jag serverade medblåbärssylt och jordgubbssylt. Blåbärssylt var godast och om jag hade haft hjortonsylt så är jag säker på att den varit i särklass bäst
Serveras sedan ljummen med en liten klick grädde och sylt. Jag gjorde då falskostkaka av den. 200 grader Serveras sedan ljummen med en liten klick grädde och sylt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.