Ibland är man lyckligt lottad som matskribent. För att få lite koll på läget, hamnar man då och då på pressvisningar som vill berätta om nya produkter, trender och andra goda nyheter
Hon fixar och grejar när hon är ensam hemma. Överlycklig ringer hon ett videosamtal till mej när jag är på jobbet för att berätta att hon nyss har gjort den godaste snabba kladdkakan man kan tänka sig
-Mamma, vi bakar pepparkakor ropade Vincent glatt. Nej tänkte jag, med två burkar pepparkakor kvar sedan julen, tycker jag inte det var nåt vidare bra förslag det där
Jag har inlett projekt vegetarisk middag minst en gång i veckan. Vi är alldeles för dåliga på vegetarisk mat här hemma så igår lagade jag kikärtsbiffar
Det här har vi gjort med jämna mellanrum sen jul, vi brukar servera dom med sås och potatis, som en stek helt enkelt, en väldigt mör stek som faller i bitar när man försöker skära upp den
Hejsan alla. Hoppas ni alla har det bra och att ni inte halkar bort på vägarna och gatorna. ). Själv satt jag här och bläddrade igenom mina tårtbilder då jag inser att jag missat att lägga upp flera tårtor som jag gjorde i december
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
I dag var det en sådan där dag då det fanns lite mer tid än vanligt över vilket brukar resultera i att det händer lite mer saker än vanligt runt omkring här hemma
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är med apelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
För första gången någonsin lämnade jag min Crockpot (slowcooker) på hela dagen under tiden jag var på jobbet och möttes av en mycket väldoftande lägenhet när jag kom hem från jobbet
Hittade ett kakrecept i min hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen. Kommer inte ihåg var receptet kommer ifrån eller varför den heter just dansk drömkaka men det som jag antagligen föll för i receptet och som fick mig att lägga det i sparahögen var nog farinsockret i toppingen som ger kokosen lite extra god och knäckig smak
I helgen bakade jag en kladdig rabarberkaka och maken gjorde en supergod rabarber-mojito. Vi får så löjligt mycket rabarber, och det känns ju liksom synd att inte använda så mycket som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.