Jag vågar påstå att vi sedan augusti 2014 ätit pasta färre än tio gånger. Det känns närmast en smula symboliskt att 2015 års första blogginlägg är vegetariskt
Ikväll satte jag lite guldkant på en av Sveriges vanligaste vardagsrätter, spagetti och köttfärssås. En variant på caprese med varma tomater som rostas i ugnen smakade finfint som tillbehör
I student- och konfirmationstider stundar också buffétider. Vad man bjuder på varierar stort men vanligast är väl pajer, bröd, kycklingspett, sallad etc
Nyligen har vi fått kokböcker och Apple Butter från våra släktingar i Missouri, USA. Apple butter liknar vårt äpelmos, men är lite tjockare i konsistensen
Så jag tänkte att en enkel meny vore ju praktiskt detta år… dessvärre är jag inte så himla bra på ”enkelt”, så det blev inte helt som jag ville men jag är supernöjd iallafall
Supergod är den i alla fall. Idag är ingen vanlig dag för det är Lars födelsedag. ) Så dagen till ära har vi ju såklart firat med tårta, för vad är en födelsedag utan tårta
Det gjorde jag i alla fall. Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.