Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Smaka av med salt och peppar. Finhacka rödlök, vitlök och strimla soltorkad tomat. Skär ett kryss i potatisen, klicka i lite smör och toppa med fyllningen
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Jag serverade med en riktigt god rökt renstek ochugnsbakade tomater och surdegsbröd. Späd med resten av buljongen, lite i taget, under omröring tills riset har ett behagligt tuggmotstånd och risottons konsistens är krämig
I de flesta fall, då du blir serverad en Salade Niçoise, så kommer du få en sallad med kokt potatis, rödlök, tomater, ägg, kapris, oliver och tonfisk på burk
Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakade tomater och rostade sötpotatishalvor
Blanda ihop olja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med lite salt och peppar. Rosta valnötterna hastigt på medelhög värme i en torr panna
Toppa medkeso, avokado, tomater, purjolök och persilja och strö över lite havssalt och svartpeppar. Det är en ganska brödig konsistens och jag kan tänka mig att det skulle funka bra att äta en bit till frukost med lite kalkon, kesooch grönsaker på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.