Till slut blev det en ljummen sallad på risoni, polkabetor, feta och serranoskinka. Jag hade en massa goda saker i kylen, men visste inte vad jag skulle göra med dem
En god vinaigrette och lite finhackad salladslök sätter extra smak. Till kvällens varmrökta lax med Sauce Verte blandade vi potatisen med lättkokta bondbönor, kokta betor och mangoldstjälkar
Jag hittade ett recept i Food and Wine på en gulbets- och blodapelsinsallad, men vi gjorde en på blandade betor och vanlig appelsin och det blev god den med
Servera med libabröd, sallad, tomat, gurka, rödlök, vitlökssås, saltgurka och feferoni. Blötlägg kikärtor i en stor skål med kallt vatten tillsammans bikarbonat
En nyttig libanesisk salladmed fantastiska smaker. Förslag på grönsaker att blanda i salladen. Gröna linser som får marineras i en syrlig vitlöksmarinad tillsammans med mynta och persilja
blanda ihop ingredienserna och servera medfalafel, pitabröd och sallad. Jag önskar nästan att ni kunde smaka på falafelen genom dataskärmen eftersom det är så många goda smaker som leker med smaklökarna – vitlök, persilja, kummin och tahinin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.