Strimla rödkålen och lägg i en glasburk med lock. Häll lagen över rödkålen, tillsätt några nypor chiliflakes eller vrid några varv med chilikvarnen och stäng burken
Enkelt (förhållandevis) och lätt i betydelsen inte för mastigt och matigt. och fantastiskt gott. Laxen köptes färsk från fiskbilen men det fungerar säkert utmärkt med frysta filéer som man låter tina och sedan snabbgravar
Blanda olja, citronskal, pressad vitlök och rosmarin i en skål. Lägg i kotletterna och vänd runt. Krydda kotletterna med salt och peppar och grilla dem 3–5 minuter per sida
Smakar sedan av med salt och peppar. Bryn en fläskfilé, krydda med paprikapulver, salt och peppar. Lägg på ett lock och låt fläskfilén steka klart på svag värme
I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltugg och marinader till matiga rätter, såser och spännande sallader
saftiga fläskkotletter när jag var nere och besökte Bulltofta kött i måndags. Och sen jag lekt fram den goda röd paprika såsen så var jag tvungen att leka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.