Koka matvetet irikligtmed saltat vatten och gör undertiden smeten till nuggets. Blanda ihop ströbröd, potatismjöl, salt, spiskumminoch sambal oelek och blanda sedan ner den mixadekikärtssmetenoch rör om
Koka upp grädden tillsammansmed soja och svartpeppar. Medanspotatisen kokar kan du göra bullarna. Skär den sedan i grova bitaroch koka upp i saltat vatten
Blanda de mosade bönorna medtimjan, sambal oelek, majsstärkelse/potatismjöloch buljong. Börja med att göra degen dagen innan (eller på morgonen samma dag)
Stek i olja i en kastrull på medelvärmetills de är riktigt mjuka, glansigaoch har mörknat något. Du kan börja med att inte använda all vätska i kastrullen för att själv styra hur fast/lös konsistens du vill ha
Servera tomatsalladen och myntasåsen tillfalafelipitabröd eller med bulgur. Blanda en vinaigretteoch smaksätt medlite honung, spiskummin, salt och svartpeppar
Lägg dem tillsammansmed kryddor ochkikärtsmassani matberedaren, mixaytterligare några varv. Blötlägg kikärtori en stor skål med kallt vatten tillsammansbikarbonat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.