F12 – Avsmakningsmeny april
Sybariterna
Sybariterna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2007 La Spinetta, Piemonte, Italien Kommentar: Här levereras det lamm på hög nivå, ett perfekt vattenstekt dilamm som smälter i munnen, det var också en korv gjord på samma lamm. Vinet fungerade väl till rätten men jag hade nog vilja få ett “varmare” vin serverat men men.
  • 12 OSTAR med silverlökskompott, druvjosgélé och rosmarinpuder Dolc de Mendoza 2004, Enrique Mendoza, Alicante, Spanien Kommentar: Nu kommer jag inte ihåg vad ostarna hette, sjukt klantigt men både vinet och maten börjar göra sig påminda vid det här laget. Det var riktigt gott hur som helst. Vinet passade bra och var lite roligt vårigt, något som vi inte hade räknat med, kul faktiskt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.