Blanda mandelmassan med cognac (eller lite vatten om du intevill eller tycker om cognac). Jag tillhör dem som inte gör julgodis förens några dagar innan jul
Har bakat massor de sista dagarna. Bara igår bakade jag muffins, monstertruck tårta och slängde ihop en supergod dessert (vem säger att fredagar är en vilodag
Jag har massor av tips på röror så jag tänkte lista dom alla här nedan. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Egentligen bara att sammanföra en massa redan existerandegodissorter, men otroligt gott blev det. Här är det julmys med tända ljus, inslagning av julklappar och bakning av både julgodis och en jultårta som står på schemat
Inget fel att använda bra konserver, specielltintetillsammans med massor av färska grönsaker. Det finnsinga genvägar till det perfekta ljudet säger Farbror Barbro, men det finns genvägar till en riktigt god thaigryta utan att behöva göra precis allt själv, från att banka citrongrästillkryddningen
Lite trötta är vi allt idag efter en härlig dag med bröllop. Dubbel kladdkaka och massor av kärlek. Älskar att gå på bröllop, särskilt lättsamma ute bröllop utan för lååånga tal ha ha
Itisdagsfick jag äntligen kocka litei ett kök igen. Jag bjöd inmigtill brorsan som inte hade ett dugg emot att jag kom dit och tog över spis och kastruller så jag och Mannen fickäntligen äta hemlagat
Idag får ni recept på ett riktigtmaffigt, glutenfritt julbröd, med massor av godsaker. Det är mörkt, tungt, saftigt och smakrikt och passar förträffligttill någon god ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.