Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Det blev den här pajen, som få bliveckansvegetariskainslag. För ett par veckor sedan döptes mittlilla barnbarn, och då bjöds släktingar och vänner på paj och kladdkakor efteråt
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckansvegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
En klassisktpytt-i-pannainnehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Det är intealltidminmatbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp iveckans låda
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är iprincip det enda jag har använt det tilli många år men nu har jag börjat använda det alltmer imatlagning och dressingar och det är väldigt gott
Här får dem välja "sin" rätt, gärna vara med och laga maten också. Kålpudding. Något som många säkert tycker låter krångligt och en rätt som bara mormor och farmor gör
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskttillviss del efter att jag igårtittadeigenombloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.