Kalla mig gärna nörd om du vill, idag ger jag dig fem vegan salladstoppingar som gör dig glad. Jag har försökt komma på vad det egentligen är som gör att en sallad smakar så gott
Hur snabbt går inte tiden egentligen. Förra året gjorde jag raw och vegan pepparkaks- och fikonrutor med ett kokostäcke som är ett mycket bra alternativ
Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Du kan ev behöva tillsätta lite till vatten under tiden om den ser ut att bli för torr. Knipsar den sedan i mindre bitar som “snittar” idag men den är ju perfekt att avnjuta som fredagsmys eller helgmys
Hemmagjord kalvsylt som bara består av fint kalvkött och inga konstigheter. Många rycker till när man säger sylta och tänker att där maler man ner massa med äckliga saker som man inte vill veta vad det är
Väg upp vattnet och oljan och lös jästen i degvätskan. tillsätt mjölet och knåda i ca 7 minuter på låg hastighet, något längre ifall man inte använder en köksassistent
Slottstek – Gör enligt Katarinas underbara recept Råraka Ingredienser 8 potatisar 2 ägg ¾ tsk salt Tillbehör 1, som den görs av Calle i ”Vår tid är nu” gräddfil finhackad rödlök rårörda lingon Tillbehör 2, husman enligt Tore Wretman knaperstekt fläsk rårörda lingon Tillbehör 3, lyxvarianten löjrom gräddil finhackad rödlök Gör så här Skala och riv potatisen grovt
Ös köttet med buljongen under stektiden. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stick in en stektermometer där det är som tjockast
Jag gillar det lite tyngre som blir i brödet, hur mättande det är och den goda smaken. Jag använder mig av filmjölk i grundreceptet men det går faktiskt utmärkt att byta ut mot soygurt och citron för ett veganvänligt alternativ
Jag äntligen lyckades göra goda pannkakor till Savannah =) och dessutom är den lik i färgen som de vanliga pannkakorna =) Oftast brukar de bli kritvita typ =(
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.