Igår kom sommaren åter, det där man pratar om som högsommarvärme i alla fall. Vi tillbringade dagen på en nästan vindstilla sjö tillsammans med mina föräldrar och klev innanför dörren hemma först efter sju
Istället för att utmana sig och prova på något nytt. Jag kastade ut frågor om den lilla Kålrabbin till höger och vänster och fick flera goda förslag på tillagning
Men tänk efter och studera en blomma i detalj, vilken härlig färg som ger en försmak av sommaren. Tror att maskrosor är min favoritblomma men är van vid att andra tittar konstigt på mig när jag säger det högt
Förra året kom Js syster med en burk underart god tomatchutney gjord på hemodlade tomater, äkta lyx. Vi har inte någon tomatodling att tala om, en och annan liten tomat som blivit lite röd kan man hitta på plantan emellanåt
När kusin är på besök från USA, blir det svensk meny till middag. Hemmagjord skagenröra, sallad med varmrökt lax och så den goda kladdkakan som serverades på födelsedagen
När man delar recept påsommarens favorittårta. Han skriver vidare att det pågått en strid om vem som skapade receptet från början - OGO Konditori i Stockholm eller Oskar Bergs Hovkonditori eller Hovkonditoriet på Regeringsgatan
Idag när jag kom hem på lunchen var jag VRÅLHUNGRIG. Grunden är som de Zoats jag gett recept på tidigare men istället för att göra dem söta så hade jag i morotspuré, örtsalt, oregano och toppade med ärtor och kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.