Lägg i zucchinibitarna med snittytan nedåt i stekpannan och se till att de fått en rejäl stekyta innan du vänder dem, de ska snudd på vara brända för att ge så stor smakupplevelse som möjligt
Jag har t ex inte blötlagt kikärter utan köpte dem på burk och riset, som jag förövrigt gillade särskilt mycket och kommer laga fler gånger, tillagade jag på annat sätt än som beskrivs i boken
koka pastan enl anvisningar på paketet. Här är inte pastan tillsatt ännu. Jag fick en kokbok med vegetariska recept (Bonniers) av vår dotter i julklapp
Du kommer upptäcka nya maträtter, får mer råd till att köpa ekologis mat (för dem som klagar på att det är för dyrt) och kanske till och med må mycket bättre i kroppen
Perfekt tillbehörpå en buffé eller som förrätt eller bara för att det är så grymt gott. När boken Grön mat – vegetariskt varje dag från River Cottage kom på svenska var jag snabb och införskaffade även denna
-) Men eftersom Berra och jag växtre upp när det var noga att man åt av alla olika delar på tallriken, och mycket viktigt att det fanns "sågel" (alltså proteindelen) på tallriken, så vi fick lov att fuska och ha lite italiensk salami till
En riktigt god maträtt som antingen kan serveras som på bilden, eller tillsammans med en god pasta. Häll påtomatkrossen, vatten, balsamvinäger och pressa i vitlök
Ta en ugnsform och skeda ut lite på botten. Blanda ner paprika-blandningen och häll över de krossade tomaterna och fyll burken med vatten och tillsätt vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.