Dryckesförslag. God morgon – och god fortsättning – på er. Dryckesförslag. Idag ska vi ge oss ut och trängas i affärerna, dels för att byta en julklapp samt se om det finns lite roliga saker på rea så jag och sonen kan fylla på garderoben lite
Här kommer ett förslagpå en ganska enkel rätt att slänga ihop efter jobbet en fredagskväll. Lite ruggigt väder här på västkusten och det ska visst bli minusgrader till helgen
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Sätt ugnen på 200 grader. Stek karrén i 30 minuter på 200 grader och sänk sedan till 175 grader och stek ytterligare 1-1,5 timmar
Svartpeppra på. * Kläm ev på lite citronsaft. Gott också med en klick fikonmarmelad på. tre varianter på löjromNyårsmeny i sista minuten/Husmor Dessutom ett snabbt ostsnacks med sherry
Här är lite tankar kring plockmatpå stående fot. Det är ingen meny där jag har tänkt på hur saker passar ihop utan det är mer tänkt som inspiration till att komponera en egen meny
En liten känsla av plockmatstallrik fick det bli. Röbetsbiff à la lindström på en kulle av resterBlev så sugen på en rödbetsbiff med tanke på vad jag skrev tidigare, så det fick bli en sådan till kvällsmat
Bjöd hem Matjuntan igår på en tisdagsskål och lite plockmat. Älsk på babbel och bubbel . Det har hänt så mycket under sommaren som vi var tvungna att skåla för
Jag har börjat kika lite på nyårsmenyn och föll för dessa två efterrätter. Använd gärna en ekologisk apelsin så behöver du inte fundera på hur hårt besprutat skalet är
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.