I lördags kväll blev det detta lilla enkla tilltugg som en slags förrätt och del av mellomenyn. Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crème fraiche, salt och peppar
Add crème fraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mix until even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
Serve immediately. Mycket enklare än så här blir det inte. Få ingredienser och du får en smakrik pasta. Om du vill kan du göra din egen pesto, men det är inget måste
lasagneplattorna och toppa med en tredjedel av crème fraiche blandningen. Det går bra att använda mycket grönsaker i lasagne, för att grönsakerna "smälter" sig in med resten av ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.