Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Bjöd på en förrättmedsparris, skinka och gräslöksdressing. Livet stannade liksom upp lite i ochmed att Tim blev sjuk i julas och därefter har jag nästan stängt av allt vad socialt liv heter
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Först ut är en förrättmed avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Lägg upp på tallrikar, ringla över honung, toppa med färsk timjan och parmaskinkachips. Du ser när det fått färg och fetaosten börjat smälta lite inuti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.