Jag har ett antal fiskrecept som jag har ramlat på hos olika bloggare och matsajter. Annars så lämnar smakerna en bra fräschör i munnen inför nästa rätt och så blir man inte för mätt - och det är ju bra egenskaper för en förrätt
Vi hade räkorna till förrättoch använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen. Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta
Räkor fick det bli som förrättoch kan inte säga annat än att det blev fantastiskt. Räkormed sting. Täck skålen med plastfolie och låt stå i kylen en timme innan servering
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Garnera med en bit citron, några räkoroch en dillvippa. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Först ut är en förrättmed avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
I lördags kväll blev det detta lilla enkla tilltugg som en slags förrättoch del av mellomenyn. Klicka en liten klick med creme fraiche på varje ostflarn, lägg på några räkor, lite rödlök och rom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.