Det bästa medhetaräkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan medvitlökoch chili och sedan kyla den
Räkormed sting. Räkor fick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt. Lägg räkorna i en liten skål, krama ur lite vatten först ifall de varit frysta eller är köpta på burk
Hetaräkor. 1 burk räkor i lake (stora)1 dl vitt vin1 msk hummerfond 1 krm chilikrydda ( smaka av "hettan")1 msk tomatpuré 3 dl grädde 1 halv hackad purjolök1 dl cremefraiche Salt En vitlöksklyfta Låt allt koka ihop och lägg i räkorna precis innan. - Läs hela inlägget här 1 burk räkor i lake
Jag tillagar sällan räkor för jag tycker inte det blir bra. Servera med bröd och/eller sallad. För en gång skulle blev de perfekt tillagade, varken sega, hårda eller torra (jo jag har lyckats med det mesta i räkväg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.