Vi började kvällen med en fördrink. Dagarna bara springer iväg och jag har inte haft tid att blogga, men nu sover Max, Kristoffer är och tränar och jag sitter lugnt här framför dator och surfar
Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar. Tänk på att botten måste vara platt så att tulpanerna kan stå upp själva
Vill ni variera tapenaden med en annan röra, eller servera båda samtidigt. Det går faktiskt utmärkt att njuta av rörorna till glögg, allt måste inte vara sött
Receptet till dessa fördrinkstilltugg fick vi av en viss fru N. för ett antal år sedan. Fortfarande är de vansinnigt goda, varför vi bakar dem mellan varven
Kir Royal är en god fördrink. Menu a la 70-talFördrink Kir Royal (1 del svartvinbärslikör + 5 delar mousserande vin) FörrättGratinerad fransk löksoppaHuvudrättBoeuf BourguignonMellanrättOstbrickaEfterrättGlassbomb på hemmagjord schweizernötparfait Det märks att vi har börjat få en viss vana av att ha fester med ganska många rätter
Första gången jag läste receptet var jag lite fundersam. Skulle det bli tillräckligt gott. Ingredienserna är billiga och snackset var lättlagat, så jag provade - och vilken succé det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.