Om du tycker att det är liteför tjockt, så späd med lite av kokvattnet från spagettin. Men för att vara dels ny konsistens och sen massa nya smaker så må jag säga att detta var en lyckad måltid
Påsken närmar sig med stormsteg ochförutom den goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Det var i ochför sig ganska många år sen sist. Pulversoppornas tid är för evigt förbi i mitt kök. Lite köttarom, grönsaksarom och ibland även lite äkta, torkade grönsaker och kryddor ingår också
Det tar ju trots allt lite längre tid att göra dem än att sleva ihop en tallrik med gröt, göra en macka (även om det är väldigt sällan jag gör en macka, jag är en gröt-tjej) eller en skål med kesella och bär Det händer att jag gör pannkakor på vardagar men då måste jag ställa klockan lite tidigare, och jag har (efter många år av tjatande från David) insett att sömnen är enormt viktig om man vill kunna prestera i gymmet ochframförallt om man går på diet ochförsöker sänka sin fettprocent (nu tänker jag på alla som dietar inför vinterns tävlingar på Decemebercupen och Luciapokalen)
För en liten stund sedan så klädde tjejerna ut sig till tomtar och så tog jag ett fat med en lykta på och ett gäng lussebullar och gick och knackade på hos alla grannar…gissa om de blev förvånade när vi kom och bjöd på lussekatter
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Eftersom jag den senaste tiden har fått en del förfrågningar på mailen angående olika glutenfria mjölsorter har jag tänkt att jag skulle göra en sammanställning av olika slags mjöl och flingor som kan vara användbara när man bakar glutenfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.