Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och en äggvita i en bunke. En köksassistent med vispfunktion rekommenderas ifall man inte har något större tålamod
är det konstigt att vi hade lite "övervikt" med oss hem, tur man inte äter såhär varje dag. Gojibär, litchi, guava, mango, papaya, roseäpple, palm seeds, kiwi och ärtor
Ja jösses så god om jag nu får vara så fräck och klappa mig själv på axeln. Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Men det funkar alltså alldeles utmärkt att ha i bara Porter om man så vill och föredrar det. Carnegie Portern har som sagt gamla anor och när vi letade litepå webben så upptäckte vi att det faktiskt till och med är det äldsta, ännu använda, varumärke vi har här i Sverige
) Och i hennes kök kunde man se en kökassistent med en massa andra kökshjälp. Håll tummarna så får ni fler sådana här recept av en underbar tjej snart kanske och då lovar jag att informera er
Fyll på med mer vatten eller om du så önskar hämtar jag lite mjölk istället. Jag lovar att det smakar helt annorlunda än att bara göra snabbkaffe på vanligt sätt
Dessertbordet, fokucera på ostarna och den goda fikonmarmeladen med lite kex till. Okej, nu skall man inte klaga när man står framför ett dignande buffébord, dessutom åkandes med jobbet
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Manfår försöka pigga upp sig så gott man kan. Jag har inte köpt något fläsk så då får vi vara utan. Efter att ha tillbringat även fredagskvällen på stadens gator (som en vanlig man
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Ju längre kryddorna får värmas i oljan desto mer smak utvecklar de. Rätten kommer ursprungligen från Persien (nuvarande Iran) och den kom till Sydasien tillsammans med persiska hantverkare och andra resenärer för många herrans år sedan
Mandelmjölken fick vi smaka mixad med dadlar och lite havssalt, så fräscht och gott. Om ni inte redan visste det så har GoGreen både mandelmjölk och hasselnötsmjölk i sitt sortiment nu
Vill man kan man även strössla lite daim på toppen. Fördela marängen jämnt i de uppritade fyrkanterna med hjälp av en palett och strö över ytterst lite socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.