Gudagod fisk i panna meden mustig tomat-, vitlök- och bönsås. Den här fiskenmed matiga bönor och massa smak av basilika och persilja skulle jag kunna äta minst tre gånger per vecka
Besvikna blev vi däremot på Sanne Salomomsen, henne hade vi stora förhoppningar på, mendenlåten var seg som kola - i alla fall i våra öron - mensmaken är ju bekant som baken
Potatismos- Recept finns längre ner på denna sida. Kall dillsås (skolans fisksås)- Recept HÄR. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Ibland serverar jag enLCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medanmakenoch jag åt en återkommande god ochenkelfiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Det får inte koka, då blir fisken torr. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara denfisk ni har
Fyllning broccoli-, kassler- och fetaostpaj. Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.