Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Låt spenaten tina i ett durkslag. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm
Den här varianten smakar dock bäst om den får stå till sig några dagar i kylen, så vill du ha den med på midsommarbuffén bör du göra den typ nu, eller iaf under dagen
En liten sås ska vi väl kunna fåtill också. Hetta upp en panna med rejält med matfett, lika delar smör och olja ungefär, och stek köttet på medelvärme tills det är gyllenbrunt
Längre ned hittar du flera riktlinjer som kan vara tillhjälp. Riktlinjer och tankar om en blodsockerstabiliserande kost och om att gå tillbaka i tiden…
Här får ni det, kopierat rakt av, men översatt till svenska. Jag tror inte att begreppet existerar längre, utan nu får man göra upp själv med sitt barns lärare och komma och hälsa på när det passar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.