Färspiroger
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • basfärs
  • 1 kyld rulle smördeg
  • 1 ost, riven
  • 1 sesamfröRulla ut degen på en plåt, skär i 6 bitar.Lägg 1-2 msk färs och ost på varje degbit, pensla kanterna med ägg, vik ihop och försegla genom att vika ihop som en calzonepizza eller trycka ihop kanterna med en gaffel.Pensla med ägg, strö på sesamfrö.Grädda pirogerna mitt i ugnen på 200 grader tills de är gyllene, det tar ca 20 minuter.TipsByt ut sesamfrö mot andra fröer eller riven ost.Pirogerna går bra att förbereda och även att frysa in.Här hittar du receptet på basfärs.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.