Ljummen potatissallad med sparris 2-3 msk smör. 1 kg färskpotatis, kokt 2-3 färska gula lökar 250 g sparris, grön 2-3 msk smör 2 msk olivolja 2 dl parmesanost, finriven Spadet från kyckling, se under tips Flingsalt, efter smak Svartpeppar, nymald efter smak www.koket.se
Fransk potatissallad Skiva potatisen medan den är varm. Skala, eller skrapa om du använder färskpotatis, och koka potatisen www.koket.se
Ineses potatissallad med fetaostdressing0,75 dl olivolja 2 msk vitvinsvinäger 1 msk fransk senap 0,5 dl gräslök, fint skuren. ca 8-10 potatisar, kokta (ca 800 g) www.koket.se
Potatissallad med dill- och senapskräm och halloumi Hacka dillen och blanda den med senap och crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Dela potatisen och blanda med sockerärtor, lök och kräm xbeauty -
Färskpotatissallad med brynt smör Ringla smöret på potatisen och vänd varsamt runt med alla grönsaker och dill. Låt den ev koka med potatisen den sista minuten www.coop.se
Färskpotatissallad med krämig dressing och rädisorFärskpotatissallad hör väl sommaren till tycker jag. Droppa sedan i oljan medans du vispar så det blir en krämig dressing, salta och peppra Mat och odla
Torskrygg, brynt smör och pepparrot Alltså det där medbryntsmör är bara så gott. Krydda med salt och vitpeppar, ringla lite olivolja över Kobbar och Krubb
Brynt smör till hälleflundra Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra winendine.se
Vispat brynt smör 250 g smör citronsaft (en lite skvätt) ev 1-2 tsk rapsolja. 250 g smör citronsaft (en lite skvätt) ev 1-2 tsk rapsolja www.koket.se
Vispat brynt smör 200 g Smör. 200 g Smör. 1 Skalet från ½ citron. 1 1 nypa Flingsalt www.lchfarkivet.se
Brynt smör. Farinsocker. Banan.Bryntsmör. Smält smöret i en kastrull tills det är gyllenbrunt, låt svalna något. Blanda smör och socker till en jämn smet, tillsätt ägg och vanilj Bagerskan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.