Soppan serveradesmed ett glas kallt vittvin. Fortfarande fin sommar med sol och värme. När du smakar av soppan med salt, tänk på att den ska serveras medriven prästost som ökar på sältan - så ta det lugnt med saltet
Som tillbehörserverade jag grilladelimehalvor (samma lime som skalet tillfisken kom från), att grilla dem gör att saften från limenblirlite sötare och man får även ut mer saft från limen när den är varm
Limen ger en härlig syra till det hela, viserverademed en liten tomatsallad till. Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry ochfiskfilerna på tallrikar, garnera medlite extra limeoch kanske liteThaibasilika om du har tillgångtill det
Pizzabottenmed spenat ochgrönaärtor. Ta sedan plastfolieoch lägg dingröna "deg" ioch tryck ihoptill en klump, Tryck sedan ut till en rund fin botten på bakplåtspappret med hjälp av plastfoliet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.