Frasbakad färskpotatis med löjrom och crème fraiche rom, t ex löjrom . ca 750 g färskpotatis . solrosolja. flingsalt. späda salladsblad. crème fraiche. hackad rödlök www.carolineikoket.com
Färskpotatis med löjrom och crème fraiche Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 6 st färskpotatis(ar) , kokta 4 msk löjrom 4 msk crème fraiche 1 odefinierad rödlök(ar) , finhackad Köp receptet www.tasteline.com
Gratinerad färskpotatis med löjrom och gräslök Koka färskpotatisen i saltat vatten tills den är genommjuk. Toppa potatisen medlöjromsdressingen, plockad persilja, dill och skivad lök Smaskelismaskens
Rostad färskpotatis med sparris och champinjoner Denna plåt laddad medfärskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter Zeinas Kitchen
Färskpotatis i ugn 6 1 1/2 kg färskpotatis 2 msk olivolja 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar Lägg till i inköpslistan. Ingredienser Portioner www.ica.se
Vitlöksrostad färskpotatis med örtolja och hyvlad parmesan 1 kg färskpotais. 3-4 vitlöksklyftor. Olivolja. Flingsalt. 1 dl blandade färska örter (gräslök, persilja, basilika) mittkok.expressen.se
Kokt färskpotatis som ligger och skräpar i kylen? Snitsa till den i en gratäng! Att göra gratäng med rå färskpotatis är ingen idé. Till gratängen drog jag ihop färsbiffar som jag smaksatte med smörstekt strimlad purjolök och lite dijonsenap Två små kök
Dillrostad färskpotatis Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Potatis 1300 gram färskpotatis(ar) 1 klyfta(or) vitlök 0,5 kruka(or) dill 1,5 msk olivolja 1 tsk flingsalt Köp receptet www.tasteline.com
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.