Smaka av med Herbamare örtsalt och nymalen svartpeppar och droppa lite lime eller citron över. Lägg sist ner räkornaoch värm upp allt så räkorna blir varma men inte kokta, då blir de sega och inte så goda
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.