Grovhacka filén i medelstoraoch långa bitar. Börja med att skära potatisen i fyra bitar (oskalade). När köttet fått en mörk brun färg ochchampinjonerna också kan du röra ner allt i en stekpanna
Oxfilé, grädde, pappardelle, tryffelolja, persilja, parmesan och några nävar kantareller. Blanda väl och toppa med ytterligare persilja, lite riven parmesan och några droppar tryffelolja
I denna rätt hade jag även i kyckling, champinjonerochtryffeloljaoch det blev en riktig höjdare. Rensa champinjonernaoch skala och hacka lök och vitlök
Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. oxfilé,. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Torskrygg gratinerad i ugn med pancetta och gräslök. Därifrån fick jag även med mig pancettan. Är det i något läge det verkligen gäller, så är det när det handlar om fisk och skaldjur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.