Färskostfyllda biffar
matkarlek.nu
matkarlek.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 10,5 dl grädde
  • 11 st ägg
  • 11 msk kalvfond
  • 1 salt & peppar
  • 11 st ask cantadouost med vitlökssmak
  • 11 st blomkålshuvud
  • 11 st broccolistånd
  • 10,5 dl smörBlanda nötfärs med grädde, ägg, kalvfond, salt och peppar. Gör fyra runda plattor av färsen. Lägg en klick färskost ovanpå varje platta. Nyp ihop och forma biffar. Stek dem i smör. Skär kålen och broccolin i mindre bitar och koka i lättsaltat vatten tills de är mjuka. Mosa sedan med potatisstöt. Tillsätt smör och smaka av med salt och vitpeppar. Fördela biff och kålmos i lunchlådan. Servera med blandsallad eller eventuellt lite osockrad lingonsylt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.