200 g
naturell färskost (Philadelfia) 100 g grillad paprika på burk 1 krm chiliflakes 50 g riven parmesan 1 vitlöksklyfta 10 gräslöksstrån salt och pepparTag fram en bunke och lägg i den naturella färskosten. Häll bort oljan från dom grillade paprikorna och hacka dom sedan fint, i med resten av ingredienserna, rör ordentligt. Tips: Kan se ut som att färskosten ska skära sig när man rör ihop allt eftersom det är olja i paprikan, men den går ihop sig bara man rör ordentligt. Färskosten är godast kall.
Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Grillad Fläskfilé. Gnid in den med lite olivolja, salta och peppra efter smak
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper med den kuperade sidan upp. Pensla med olja. Täck med en handduk eller stoppa paprikorna i en värmetålig plastpåse
Igår blev det grillad karre med gratäng. Kryddade med salt, peppar, vitlök och chili. Till detta grillad karre och vitlökscreme (pressad vitlök och crème fraiche)
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpanna med lite olivolja. Grillad Fläskfilé. Gnid in den med lite olivolja, salta och peppra efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.