Färskostmedörter och vitlök. Och så till sist över till dagens supergoda, supersomriga och superenkla recept – en färskost som du svänger ihop på mindre än fem minuter
1 pkt philadelphiaost (200 g)1 burk kesella 1% (250 g)ett knippe färska örter (jag använde timjan och oregano), finhackade2 pressade vitlöksklyftor2 msk bruschettakrydda (bild finns här)blanda ihop allt och låt stå i kyl ett par timmar. dekorera med färsk timjan 1 pkt philadelphiaost
diabetestypettlchf. blogg. se. Bloggen som alla typ 1 diabetiker borde läsa. I 15 år har jag vart offer för en stor skandal, nämligen kostråden för diabetiker typ 1
Att passa på att göra färskostmedan ramslöken står i backen är ett måste för mig. Att göra egen färskost och smaksätta den efter säsong och eget huvud är något jag gärna gör
Ingredienser Portioner. 20 1 l filmjölk 3 dl gräddfil Smaksättning 10 soltorkade tomater 5 urkärnade, svarta oliver 5 urkärnade gröna oliver 1 kruka basilika 2 pressade vitlöksklyftor salt och peppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Med en slickepott samlar du ihop osten till en någorlunda rund form (det är kladdigt och pilligt så du måste vara händig) lägg yoghurt klumpen direkt på persiljan och försök att rulla den i örterna
Forma osten med en sked till bollar och frys in. ) 200 gr philadelphia färskost ( vitlök ). Panera därefter bollarna i ströbröd sen ägg och sen ströbröd igen
Ja den är så god att du kanske äter den rakt av med sked ur burken. Människan tål fytinsyra bättre än skadeinsekter, men en del är känsliga för den och kan få problem med magen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.