Skala och finhacka ingefäran ochvitlöken. Strimla vitkålen och dela champinjonerna. Hetta upp rapsoljan i ett wokjärn och fräs ingefäran ochvitlöken däri väldigt snabbt
Hacka persilja ochvitlökoch blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Eftersom jag inte hade så mycket tid till att laga mat så serverade jag den wokade kålen som tillbehör till vanliga snabbnudlar, som fått koka tillsammans med ett par nävar wokgrönsaker
Klyfta tomat och lök och blanda med majs. Dessutom håller den ju längre i kylskåpet än tex isbergssallas, så då kan man göra denna sallad och ha till alla måltider i veckan
Kärna ur och skär paprikan i bitar. Salta och peppra. Fräs grönkål ochpaprika i en stor stekpanna med olja tills kålen är mjuk, ca 5 minuter. 1 st röd paprika
Skicka med e-post. Pressa ner vitlöksklyftorna, rör i osten, persiljan och en skvätt olivolja. När pastan är klar, häll bort vattnet och häll tillbaks pastan i kastrullen igen
Det fanns fina färskabondbönor i affären så jag gjorde en enkel med god kall rätt medbondbönor. I motsats mot de rätter medbondbönor jag lagat tidigare så skalar man inte av det ljusa höljet från bönorna i detta recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.