4 port färskpastaeller gnocchi. 1 schalottenlök eller en halv gul lök. 2 vitlöksklyftor, tunt skivade, hackade eller pressade. 12 skivor parmaskinka eller annan god lufttorkad skinka
FacebookGooglePinterestSkriv utE-post. Låt sjuda några minuter och när grädden tjocknat något lägg i räkorna och nykokt pasta och låt allt bli genomvarmt
Tärna fänkålen och skala och flisa eller finhacka vitlöken. Lägg upp den avrunna pastan i djupa varma tallrikar, häll på röran, garnera med fänkålsvippor och hyvla över parmesan
Börja med att ta bort alla senor och putsa fläskfilén fin. Smält smöret till den färskapastan i en stekpanna och lägg sedan i vitlöken, ruccolan och tomaterna och låt de svänga runt i smöret
Så det fick bli en helt ljuvlig pastamed kyckling och kantarellermed smak av rosmarin och vitlök. Vänd ner den färdigkokta och avrunna pastanmed kycklingen och svampen
Servera med olivolja och krasse. 400 g spagetti eller linguine. 1500 g färska blandade tomater. 1400 g spagetti eller linguine 500 g färska blandade tomater 6 klyftor vitlök 3 msk smör 2 askar smörgåskrasse 3 msk olivolja salt och pepparKoka pastan riktigt al dente i välsaltat vatten, spara en kopp pastavatten. När vitlöken är mjuk, lägg i spagettin och en koppa pastavatten i stekpannan och låt den koka med vitlöken i 1 minut
-) När man vill pigga upp sig i mörkret. Ta ut kakor med formar. 250 ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Schärs Mix C eller t ex Lailas gula – jag hade en blandning av dessa). 250 ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Schärs Mix C eller t ex Lailas gula – jag hade en blandning av dessa)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.