En ny pastafavoritoch sedan en fundering varför jag inte har använt färskatomater. Koka upp vattnet till pastanoch lägg i tomaterna en liten stund tills dom flyter upp
Just den här dagen fanns färskpasta, baconoch lite annat gott. Medanpastan rinner av i ett durkslag blandas smör, grädde och creme av soltorkade tomater i kastrullen
Smaka av med salt och peppar och servera medpastan. Just ett sånt ögonblick hade jag förra veckan när jag hittade detta goda recept på pastasås på bloggen ”Fredriks fika”
Jag har varit med en kompis i Sundsvall och handlat lite kläder, ätit. Efter en riktig mathelg är det nu vardagsmat som gäller och det är väl bra det så man kan längta till helgen igen
färsk basilika om man vill. Lägg upp pastan, strö baconoch parmesan ovanpå och pynta med basilikan. Under tiden kokar du pastanoch knapersteker baconet
Salta, peppra och stek tills fin stekyta. Vänd ner salladslöken och spenaten. 1 Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna. 2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. Häll i crème fraiche och låt småputtra 5 min. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen. 500 g pasta
Servera medfärskpastaoch toppa medfärsk basilika. färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.