Färserad squash på provençalskt vis
Skånska skafferiet
Skånska skafferiet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 timmar Tillagningstiden skiljer rejält beroende på hur stor squashen är, små runda zucchini eller urgröpta tomater behöver bara cirka
  • 50 minuter i ugnen för att färsen ska bli helt tillagad
  • 1 stor rund squash (8 små)
  • 250 g fläskfärs
  • 50 g lufttorkad skinka eller korv som fuet
  • 3 skivor gammalt, vitt osötat bröd
  • 1 dl mjölk
  • 1/2 finhackad gul lök
  • 1 msk hackad slätpersilja
  • 2 tsk timjan
  • 1 nypa mald muskotnöt
  • 1 ägg 1/2 dl olivolja
  • Salt och nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.