Blanda all ingredienserna till färsbiffarna i en bunke och arbeta ihop till en jämn smet. Värm upp en stekpanna och stek i rikligt med smör, tills biffarna är genomstekta
Färsbiffar går alltid hem, både hos mig och övriga familjen och denna gång var det ingen skillnad. Fetaost är ju också en klassiker i biffar så detta hamnade med i smeten
Därför går jag loss på färsbiffar (igen). Den här gången med rödbetor ochfetaost som smaksättare. Om du inte vill ha vitlök, ersätt med en liten finhackad gul lök, eller använd både och
Ajvar relish är en kryddig grönsaksröra med rötter i Balkan som innehåller paprika och aubergine. Servera tillsammans med stekt strimlad vitkål eller nykokt broccoli
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fyllda med Café de Parissmör
Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.