Den här veckans vegorätt blir en innehållsrik och smakrik paj med färsk spenat, färsk sparris, färska tomater och en fårostmed smak av soltorkade tomater och oregano
Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater och ost. Löken som puttrar bredvid blir supergod att äta med biffen tillsammans med täcket av ostgratinerade tomater
Färsbiffar är totalt orädda och kan anta nästan vilken. Gjorde färsbiffar häromdagen. Få dem att smaka olika med kryddning och fyllning, nästan allt funkar
Ta upp dem med hålslev. Blanda färs, salt, nymald svartpeppar och dijonsenap. Servera dem med kålen. Hacka kapris och smörgåsgurka och blanda ner det i färsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.