3-4 msk
flytande kalv/ox fond.Skyn från biffarna. 1 msk soya. Persilja färsk/fryst - mängd efter tycke. Rapsolja/smör till stekning. Ev lite mörk maizena redning. Aleva paprika och vegeta är kryddor från Balkan och brukar finnas i välsorterade matbutiker, annars finns dem med all säkerhet i de utländska affärerna. Gör så här :
Servera med kokt potatis, turkisk yoghurt, ajvar relish, färska tomater och rödlök. Forma sedan biffari lagom storlek genom att först rulla en boll som du sedan plattar till lätt
Smakaavmedmed kalvfond, soja, salt och peppar (och eventuellt örtkryddor). Du kan även krydda gräddsåsenmed samma kryddor och få italienskasmaker rakt igenom
Det där med att baka och fika vet nivid det här laget är en stor passioni svarta huset. Julens smakeri lager avnjutning är nog det bästa sättet att beskriva den för jag lovar att den är svår att motstå
Smakaavmed salt och peppar efter smak. Rör ner resten avingredienserna. Blanda all ingrediensernatillfärsbiffarnai en bunke och arbeta ihoptill en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.