Skär kycklingen i bitar och stek den i en stekpanna, krydda med pepparmix, paprikapulver och salt. Skär paprika, squash, purjo och champinjoner i mindre bitar, lägg också dessa i formen och rör om
Bryn köttfärs och svamp i stekpannan, krydda med salt och peppar. Skölj och skär purjolöken i skivor, ha i den i pannan och fräs ihop med färs och svamp, lägg i buljong tärningen och slå på vatten och grädde
Höstens mörka kvällar kan förgyllas med varma soppor och grytor. Ikväll blev det en soppa med nötfärs, vitkål och purjolök och av någon anledning så heter den Nikkaluoktasoppa
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.