Färgrik kålsallad med saffransgravad lax och senapssås
Mat och odla
Mat och odla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g som varit fryst i minst 2 dygn
  • 1 pkt saffran
  • ½ dl socker
  • ½ dl salt
  • 1 tsk grovt stött vitpepparkorn
  • färsk dill
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 msk dijonsenap
  • 1½ msk honung
  • salt och peppar
  • Ingredienser kålsallad
  • 1 gul lök
  • olivolja
  • 1 blomkålshuvud 1 pkt saffran
  • 250 g rödkål
  • 2 stora blad grönkål
  • salt och peppar
  • 1 pkt fetaost
  • en stor näve valnötter
  • ett granatäpple

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.