Täck plåten med ett bakplåtspapper och lägg på degen. ta ut och strö färsk basilika. En sats pizzadeg. Bred på tomat, dela osten med händerna och strö över
Tillsätt krossade tomater, den halva buljongtärningen och vatten. Några lata dagar finns kvar av lovet och då passar vi på att baka pizza till hela familjen
Tillsätt krossade tomater, den halva buljongtärningen och vatten. Några lata dagar finns kvar av lovet och då passar vi på att baka pizza till hela familjen
Ta ut pizzanoch fördela skinka, soltorkade tomater, pinjenötter, ruccola och basilika över pizzan. Sätt in de långpannor eller plåtar som du ska baka pizzan på så att de är varma när du lägger på pizzadegen
Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 6 körsbärstomater, delade. Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). 6 körsbärstomater, delade
)Tomatsåsen baserades på stekt rödlök och socker, passerade tomater, oregano, salt och svartpeppar. Pizzadegen knådades och kavlades med kärlek tills den var så tunn att man direkt såg att den kommer bli lite krispig och god i kanterna
Smaksätt de passerade tomaternamed oregano, salt och peppar och bred på brödkakorna. Gör under tiden en sallad på tomater, ruccola, gurka, rödlök och kronärtskockshjärtan
Servera med egengjord pizzasallad. Lägg kvist tomaterna på pizzan. färdig pizzadeg. har du lite tid över, knåda snabbt ihop din deg med vatten, mjöl, bakpulver och lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.