) och i ärlighetens namn skulle jag kunna tänka mig att jobba tredagarsvecka jämt. I trettonhelgen åt vi pilgrimsmusslor till förrätt och det är ju sååå gott
Här höjer smör och hasselnötter råvaran till nya höjder. Ett knippe knipplök alt schalottenlök eller salladslök 8 pilgrimsmusslor 1 dl vetemjöl till panering 50 g smör smör till stekning Hasselnötter Salt Skala och skiva löken med delar av
Halstra pilgrimsmusslan i lite smör se till att den blir riktig brun, salta och peppra, lägg upp direkt och skeda över lite av dressingen servera med en liten sallad och lite rivet limeskal
För mig vilar det nästan något sensuellt över pilgrimsmusslan. Årets kanske sista halstrades lätt så att kärnan var rå, kryddades med smör, persilja, dill, vitlök och ett tillbehör på råstekt sötpotatis och pancetta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.