Riv den råa potatisen fint, blanda i salt och pressa ur vätskan med händerna. Pressa i den kokta potatisen genom en finmaskig sil och blanda med den råa
1. Ansa brysselkålen. Koka den i lättsaltat vatten 5–7 minuter tills den är nätt och jämnt mjuk. Häll av vattnet och kyl om den inte ska serveras direkt
Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön. Om du vill kan du servera salladen som den är eller piffa upp den med grönkål
Den är gjord på nektar från kokosblomman som sedan fermenterats och blandats med havssalt. Den har en lite sötaktig smak, vilket gör att jag inte har med något sött i receptet
Krydda med salt och peppar. Vispa smöret fluffigt med elvisp. Smaka ev av med lite citronsaft. Blanda linserna med olivolja, citronsaft, finrivet citronskal, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.