Förrätt: Räkbakelse Varmrätt: Torskrygg med parmesan och spenat!
UnderbaraHem
UnderbaraHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g varmrökt lax, 150 g färskost, t ex Philadelphia, ½ dl purjolök, hackad, 2 dl dill, hackad, 1 msk pepparrot på tub, ½ citron, saften
  • 1 dl crème fraiche,
  • ½ dl inlagd gurka, hackad,
  • 1 msk kapris, hackad,
  • 2 msk gräslök, hackad, svartpeppar
  • 600 g räkor med skal,
  • 2 dl turkisk yoghurt,
  • 1 burk röd tångkaviar, krasse
  • 400 gram torskrygg, 1 dl panko, 1 dl riven parmesan, 1 msk smör, salt och peppar, smör och olja, 200 gram färsk spenat, smör
  • salt
  • peppar
  • 1/2 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.