Torskryggmed bacon. Nu är det lördag och som vanligt blir det ett recept, måste kolla i morgon hur många år jag har hållit på med detta… det är inte många lördagar jag har missat
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Efter förrätten så hugger vi in på varmrätten, rimmad torskrygg som ugnsbakats med lite brynt smör och serveras med en god och galet lättlagad gräslökshollandaisesås och picklade rädisor
Vänd ner spenat och mascarpone och smaksätt med citronskal, citronsaft, salt och peppar. Smält smöret till såsen i en kastrull tillsammans med schalottenlöken
Stekt torskryggmed pepparrotssmör från Diabeteskokboken för män. Rör ner parmesanenoch krydda lätt med salt och peppar, smaka av så det blir lagom sälta
Men idag blev det torskrygg i ugn och det var godkänt…. Men de små godingarna följde med oss hem, det blev lite inlines åkning av Mille och Milton cyklade
Lite shopping i mat butiken och sen bus med de små grabbarna. Ännu en underbar dag, tidig frukost med det största barnbarnet Millian… sen vaknade minstingen Milton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.