Montera ihop varje förrätt på små tallrikar, börja med att lägga ut sparrisen, lägg sedan parmachipset som en bro över sparrisstjälkarna, och lägg det pocherade ägget på parman
Till servering8 skivor lufttorkad skinka, tunna färsk körvel. Citronkokt sparris12-15 vita sparrisar 2 citroner 1 l vatten (till kokning) 2 tsk salt ca 1 krm strösocker 2 msk smör
Förrätten var en ädelostpaj ed lufttorkad skinka. Ädelostpaj med spenat och lufttorkad skinka. Fräs spenat och vitlök i olivoljan på medelvärme under omrörning
Dela tomater och stek lätt några minuter i oliv olja Fräs tigerräkorna någon minut i het panna med olivolja, krydda med flingsalt, svartpeppar och häll över lime saft och balsam vinegär
Slå dressingen över och lägg skinkskivorna bredvid, går även bra med kalkon. Skala svartrötterna och lägg dem i kallt citronvatten för att hindra mörkfärgning
Lägg sparris, skinkaoch riven ost i den ordningen i en smord form. Smaka av med salt och peppar. Vispa samman ägg, majonäs, dijonsenap och basilika och häll detta över sparrisen, skinkanoch osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.