Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Med lite smak av kola och choklad. Hacka jordnötter och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Mixa avokadon i en matberedare eller med mixerstav. Tänk på att avokadon måste vara mogen, är den för hård kommer du inte kunna få den slät och klumpfri
Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Den är bara lite nyttigare. Det finns helt glutenfria hirsmannagryn, som det går utmärkt att göra mannagrynsgröt på, och som smakar precis som vanlig mannagrynsgröt
Smält ner Milda Cuisine i en kastrull, slå över grädde, oxfondoch senap. Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Dekorera med lax, resten av räkorna, dill ochlite grönt. Börja med botten, krossa eller mixa riskakorna, blanda ihop med äggen och tryck ut i en form med löstagbar kant
ex. Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfil och ett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Mycket bakande och paketinslagning, lite som jul igen…. Igår när det var så vackert väder tog jag mig en tur till NK för att botanisera lite på godisavdelningen
Trettiofyra år - då är man ganska vuxen, va. låt kakan svalna ett par minuter innan du stjälper upp den, och låt den sedan svalna ytterligare en liten stund innan du brer på frostingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.